Wie wij zijn

Met ruim 50 jaar ervaring in het verzekeren van exclusieve auto’s is uw sportwagen of klassieker bij Sportscarpolis in de juiste handen. Wij bieden u uitstekende service, gecombineerd met unieke productkenmerken en gunstige (pakket-)tarieven. Wij hebben in uw belang zowel oog voor kwaliteit als voor een scherpe prijs.

 

Sportscarpolis.nl is onderdeel van Munsterhuis Verzekeringen. Wij zijn actief op de particuliere en zakelijke markt. Naast onze polissen voor exclusieve auto’s, bieden wij ook maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld uw pleziervaartuig, woning of inboedel inclusief kunstcollectie en dergelijke. 

 

Persoonlijk contact en begeleiding bij het vinden van de juiste verzekering voor de juiste premie. Al onze polissen zijn maatwerk, altijd gericht op uw behoeften en uw exclusieve auto. Wij staan voor kwaliteit, wat betreft de verzekeringen, maar zeker ook in de service die wij bieden om u te ontlasten.


Munsterhuis Verzekeringen blijft voor u klaar staan!

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis Verzekeringen neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijft Munsterhuis Verzekeringen voor u klaarstaan! We zijn momenteel gesloten maar toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Heeft u schade, vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan contact met ons op.


Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan direct contact op via onderstaande buttons.

Bel 074 259 28 82