Taxatie

Een passende verzekering met optimale dekking begint bij een taxatierapport. Wij werken een onafhankelijke taxateur met passie voor auto’s. 

Het is belangrijk om uw exclusieve auto te laten taxeren voordat u een verzekering afsluit. Pas dan bent u verzekerd van een optimale dekking. Zeker bij een klassieker weet u dat de waarde van uw auto met enige regelmaat moet worden getaxeerd wilt u goed verzekerd zijn. Sportscarpolis werkt samen met Egbert Laagland taxaties uit Assen. 

Beveiligingssystemen

Beveiligingseisen van uw sportwagen of klassieker verschillen per verzekeringsmaatschappij en per polis. Dus ook als het gaat om beveiligingssystemen en alarmen zorgen wij voor maatwerk. Met onze jarenlange ervaring en met inzet van ons brede netwerk hebben wij altijd de meest optimale oplossing en alarmsystemen voor u.

Munsterhuis Verzekeringen blijft voor u klaar staan!

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis Verzekeringen neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijft Munsterhuis Verzekeringen voor u klaarstaan! We zijn momenteel gesloten maar toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Heeft u schade, vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan contact met ons op.


Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan direct contact op via onderstaande buttons.

Bel 074 259 28 82