Premium verzekeringen

Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s hebben wij een verzekering op maat ontwikkeld. Heeft u een auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 en met een minimale aanschafwaarde van € 50.000? Dan is onze Premium autoverzekering een uitstekende verzekering voor u. Dit geldt ook voor jonggebruikte auto's tot 10 jaar oud.

Sportscar

Kiest u voor de Sportscarpolis dan verzekert u zich van de beste prijs-kwaliteit verzekering voor uw sportwagen. Wij bieden altijd maatwerk voor iedere exclusieve autoverzekering. Dat betekent dat wij altijd per auto bekijken welke verzekeraar en welk pakket het best bij u past.

meer info

Klassieker

Door jarenlange ervaring in het verzekeren van exclusieve auto’s zijn wij in staat om u een uitstekende service te bieden, met unieke productkenmerken en tegen gunstige tarieven.

Meer info

Premium Verzekeringen

Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of een vakantiewoning? Dan stelt u hoge eisen aan het verzekeren van uw bezittingen. Onze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en eisen en bieden uw privébezittingen een first-classbescherming.

Meer info

Munsterhuis Verzekeringen blijft voor u klaar staan!

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis Verzekeringen neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijft Munsterhuis Verzekeringen voor u klaarstaan! We zijn momenteel gesloten maar toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Heeft u schade, vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan contact met ons op.


Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan direct contact op via onderstaande buttons.

Bel 074 259 28 82