Sportscar

Met ruim 50 jaar ervaring in het verzekeren van exclusieve auto’s is uw sportwagen bij ons in juiste handen. Wij bieden u uitstekende service, gecombineerd met unieke productkenmerken en gunstige tarieven.

Meer dan standaard

Of u nu een Porsche, Ferrari, Bentley, BMW of Mercedes rijdt, er kan altijd iets met uw auto gebeuren, door uw schuld of dat van een ander. Dan wilt u goed verzekerd zijn zonder te veel rompslomp. 

Wij zorgen dat uw schade of aansprakelijkheid zorgvuldig en snel afgehandeld wordt. Ons serviceniveau is hoog, meer dan standaard, net als uw auto. U heeft vrije keuze voor een autoherstelbedrijf, u mag dus zelf bepalen waar uw auto hersteld wordt. *Dit kan uiteraard ook bij ons eigen schadegarantbedrijf ASN Autoschade Munsterhuis.

*Onder voorbehoud dat u de laatste vijf jaar schadevrij gereden heeft.

Voordelen van deze polis:

Kiest u voor de Sportscarpolis dan verzekert u zich van de beste prijs/kwaliteit verzekering voor uw sportwagen. Wij bieden altijd maatwerk voor iedere exclusieve autoverzekering. Dat betekent dat wij altijd per auto bekijken welke verzekeraar en welke verzekering het best bij u past.

- Maatwerk polis, passend bij uw wensen en uw sportwagen

- Vrije keuze van reparateur

- Volledig afgestemd op uw behoefte

- Meer dan 50 jaar ervaring, met veel kennis en het juiste netwerk

- Persoonlijke hulp

- Haal- en terugbrengservice

- Goede polisvoorwaarden

- Lage alarm-eisen 

In combinatie met één van onze andere verzekeringen, zoals onze boot-, woon- of inboedelverzekering hanteren wij een aantrekkelijke pakketkorting. Meer informatie over deze verzekeringen vindt u via onderstaande button.

Liever persoonlijk contact?

Wilt u meer informatie over onze Sportscarpolis of over onze andere verzekeringen? Neem dan direct contact  op.

Munsterhuis Verzekeringen

Munsterhuis Verzekeringen blijft voor u klaar staan!

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis Verzekeringen neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijft Munsterhuis Verzekeringen voor u klaarstaan! We zijn momenteel gesloten maar toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Heeft u schade, vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan contact met ons op.


Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan direct contact op via onderstaande buttons.

Bel 074 259 28 82