Premium verzekeringen

Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s hebben wij een verzekering op maat ontwikkeld. Heeft u een auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 en met een minimale aanschafwaarde van € 50.000? Dan is onze Premium autoverzekering een uitstekende verzekering voor u. Dit geldt ook voor jonggebruikte auto's tot 10 jaar oud.

Sportscar

Kiest u voor de Sportscarpolis dan verzekert u zich van de beste prijs-kwaliteit verzekering voor uw sportwagen. Wij bieden altijd maatwerk voor iedere exclusieve autoverzekering. Dat betekent dat wij altijd per auto bekijken welke verzekeraar en welk pakket het best bij u past.

meer info

Klassieker

Door jarenlange ervaring in het verzekeren van exclusieve auto’s zijn wij in staat om u een uitstekende service te bieden, met unieke productkenmerken en tegen gunstige tarieven.

Meer info

Premium Verzekeringen

Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of een vakantiewoning? Dan stelt u hoge eisen aan het verzekeren van uw bezittingen. Onze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en eisen en bieden uw privébezittingen een first-classbescherming.

Meer info

Wilt u meer informatie over onze verzekeringen? Neem dan direct contact op via onderstaande buttons.

Bel 074 259 28 82